Escola de Dansa Clàssica

Escola de Dansa Clàssica de l'Esbart Sant Martí de Barcelona per a nenes i nens a partir dels 5 anys .
 

El 1968 es va fundar aquesta secció amb l’objectiu de fer un servei al barri. En els seus inicis es va demanar ajut a Carme Mechó, antiga ballarina del Liceu i presidenta de l’associació d’escoles de Dansa de Catalunya. També hem comptat amb la col·laboració de la Vicky Buil ( diplomada a l’Institut del Teatre) i l’Anna Pujadas (ballarina al Liceu i professora a l’Institut del Teatre).

Per l’escola de dansa han passat mestres de la categoria de Claudi Bombardó, Nora Sitges-Sardà, Ana Arias, Georgina Nieto, Eddie Pezzopanne i Lourdes Solà.

Ballarins com David Campos o Joan Carles Fernández van fer les seves primeres passes a l’escola de dansa de l’esbart.

Actualment l’escola de dansa, coordinada per la Natalia Ejarque i l’Ariadna Codina, segueix un programa elaborat per la Marina Escoda, mestra i coordinadora de les activitats acadèmiques de l’Institut del Teatre.

L’escola de dansa compta amb una cinquantena d’alumnes i sis mestres les quals, endinsen a nens i nenes a la disciplina del ballet clàssic, a partir dels cinc anys.

Les classes són dilluns a divendres, de les 17:30h. i fins les 20:30h. en funció de l’edat.

Horaris

Podeu consultar l’horari exacte del vostre grup, escollint primer una de les 3 taules i després filtrant pel nom del grup d’edat. (* Hi ha algun grup que assaja en diferents espais)

Espai Alchemika Aula 3

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Espai Alchemika Sala G

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Centre Parroquial

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

Notícies

Llegeix les últimes notícies relacionades amb l’Escola de Dansa Clàssica de l’Esbart Sant Martí de Barcelona.

INSCRIPCIONS OBERTES CURS 2023 – 2024

Obrim inscripcions pel curs vinent. Vols ballar amb nosaltres? Vols formar part de la família Sant Martí? Aprendre a ballar, a compartir, a fer entitat i barri? A ser part activa de la cultura popular? T’esperem amb els braços oberts Per fer l’inscripció cal enviar un...

Vols més informació de l'Escola de Dansa Clàssica del Esbart Sant Martí?