Què fem quan fem?

4 de març de 2023 a les 11 hores a l’Espai Alchemika de Barcelona (C/ Sant Antoni Maria Claret, 358).

ENTRADA LLIURE.

Arriba la tercera edició del Més que dansa organitzat per l’Esbart Sant Martí de Barcelona.

El Més que dansa és una trobada on tothom que ho vulgui pot venir a escoltar, xerrar, debatre i intercanviar opinions sobre una qüestió en concret que es presenta a cada trobada.

Per aquesta ocasió comptarem amb la ponència del folklorista, escriptor, dinamitzador social, educador social i activista en el món festiu, AMADEU CARBÓ I MARTORELL. 

La trobada tractarà la implicació que tenim les entitats de cultura popular i més concretament els esbarts, amb els nostres veïns i veïnes. Què fem quan fem?

Què fem per al barri, poble o ciutat al qual pertanyem?, quin és el nostre paper?, quina implicació tenim i de quina manera en la societat i el territori?, quines repercussions obtenim?, com tractem i ens tracten les institucions?, com podem involucrar-nos més?, on errem?

Aquestes i d’altres preguntes seran l’eix en qüestió de la trobada que pretén obrir un debat on poder trobar els punts dèbils i cercar com millorar-los.

L’acte constarà d’una ponència de 40 minuts i posteriorment un col·loqui.

Amadeu Carbó i Martorell: Ha estat membre del consell de redacció de la revista Gegants. Coordinador de l’any Amades i membre del consell de Cultura Popular i Tradicional del departament de cultura de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, és membre del Consell de cultura de Barcelona i del seu Comitè executiu. Codirector del programa Fes ta Festa. Membre de l’Associació cultural Joan Amades i del consell de redacció del calendari de l’Ermità dels Pirineus i exerceix les funcions de coordinador de l’inventari immaterial de la Catedral de Barcelona.