Gala de lliurament dels Premis Sant Martí 2019

Dilluns 11 de novembre es van celebrar els 57ns Premis Sant Martí a l’institut Moisès Broggi. Aquests premis se celebren per commemorar el reconeixent al treball realitzat per entitats i per ciutadans i ciutadanes que han tingut especial rellevància o han esdevingut d’interès públic al districte.

I tenim l’honor de poder-vos anunciar que el nostre director el David Martínez i Coral, va guanyar la medalla cultural de Sant Martí.

El David va voler dedicar la medalla a tot l’esbart i en especial als seus pares per haver comès la bogeria de portar-lo a ballar a un esbart quan era petit, ara fa cinquanta anys, amb totes les dificultats que això comportava en aquella època, tant per la llengua com pel fet de ser un noi. També va fer una crida als pares perquè treguin els nens del carrer i els portin a participar de manera activa a les entitats del barri.

Des de l’esbart volem felicitar-lo per aquest més que merescut reconeixement i per la seva dedicació cap a l’esbart, tant en moments difícils com en els bons, sempre ha estat al capdavant de l’entitat i això només s’aconsegueix quan t’estimes quelcom.

Moltes felicitats David.