Homenatge a l’Andreu Garcia i Cartanyà

Al llarg de gairebé vuitanta anys d’història, per l’esbart Sant Martí han passat moltes persones. Gent que ha dedicat part de la seva vida i del seu temps per invertir-ho a la dansa tradicional catalana, a la cultura popular i al país.

Podem dir que totes i cadascuna d’aquestes persones es mereixen el nostre reconeixement i gratitud i des de l’esbart sempre els tindrem presents i farem valdre la seva tasca, ja sigui com a dansaire, responsable del vestuari, formant part de l’equip tècnic, com a soci o sòcia o sigui la funció que fos.

Però creiem que hi ha una persona que hi ha dedicat hores. Moltes hores. Moltíssimes hores. I que va fer de l’esbart la seva vida. Estem parlant de l’Andreu Garcia i Cartanyà.

És per aquest motiu que volem celebrar un homenatge d’agraïment i reconeixement a la seva implicació i estima cap a l’esbart.

L’acte se celebrarà el pròxim diumenge 5 de novembre a les 13:15 hores al Centre Parroquial de Sant Martí. Aquest acte es dividirà en dues parts, una primera més protocol·lària de 13:15 a 14:30 hores on s’inclou un vermut per totes les persones assistents i una segona part amb un dinar, actuacions i xous dedicats a l’Andreu que es farà de 15 a 18 hores aproximadament.

Hi està convidat tothom que vulgui assistir a celebrar aquest dia amb tot i totes nosaltres, però per tal d’organitzar l’aforament preguem que feu confirmació a través del correu electrònic de l’esbart esbartsantmartibcn@gmail.comtant si veniu a la primera part o a totes dues, abans del divendres 27 d’octubre. Al cos del missatge cal que indiqueu si vindreu únicament a l’acte protocol·lari o si us quedareu també a dinar.

 Moltes gràcies