El proper vint-i-u de novembre estava previst fer el 41è Recital de Música i Dansa Folklòrico Religiosa: el nostre estimat Temple. Malauradament a causa de les mesures i  restriccions adoptades pel PROCICAT per combatre la pandèmia, ens veiem en l’obligació d’haver d’anul·lar-lo.

Des de l’any 1979 que l’Esbart Sant Martí ofereix aquest recital tan especial dedicat a la música i la dansa de caràcter folklòric religiós. Una actuació, que com no podia ser d’una altra manera, es fa a l’interior de la parròquia de Sant Martí, tradicionalment el tercer dissabte de novembre, consolidant-se com un dels actes de la festa major amb més importància i rellevància al barri.

Des de l’any 1996 que el Temple es va convertir en el memorial al Joan Lorente i Aranda, director de l’esbart en diferents èpoques i que conjuntament amb el mossèn de la parròquia d’aquell moment el mossèn Josep Duran i Margarit, van ser els impulsors d’aquest recital.

Després de quaranta anys amb només dues interrupcions, una compresa entre el 1984 i el 1987 i l’altre l’any 2010, ens veiem en l’obligació d’haver de sumar una interrupció més aquest 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19.

El Temple Online

El Temple és l’actuació de l’esbart, on la mirada a l’arrel agafa més importància que mai. Una actuació que ens permet fer una revisió a la nostra història. És per això que aquest any hem volgut fer un homenatge a totes les generacions que han pujat a l’escenari del Temple.

Per aquest motiu el dissabte vint-i-u de novembre a ls 21 hores, podrem gaudir del Temple Online. Un videomuntatge que transmetrem en directe pel nostre canal de Youtube, on podrem gaudir d’un recital de danses ballades al Temple en diferents èpoques.

Enllaç al recital del Temple Online

Així doncs, teniu una cita molt especial davant de la pantalla per recordar, aprendre i gaudir del present i del passat de l’esbart en aquest Temple Online.

El programa de danses l’anirem penjant durant aquesta setmana a l’Instagram de l’esbart.  

També pots seguir-nos al Facebook, Twitter i YouTube.