SOM, som dansa, som cultura, som país,...

Recorregut de danses tradicionals i de creació des del Rosselló fins a València i des de Ses Illes fins a la franja de ponent.

Origen

Durant tots els anys d’història de l’esbart ens hem dedicat al conreu i a la recuperació de danses tradicionals, però també ens hem endinsat en el món de la dansa de creació, amb espectacles que han revisat els temes més diversos (costumisme, contes i llegendes, el fenomen de l’inmigració, la Barcelona d’avui…) sempre amb un profund respecte als nostres origens, però també amb el punt atrevit i desenfadat que ens caracteritza.

Espectacle

Un espectacle conformat de danses de diferents produccions realitzades per l’esbart Sant Martí durant els seus mes de 70 anys d’història.

Quadrilla de Martorell, Bolangera de Roses, Majorales d’Horta de Sant Joan, Cascavells de l’Ametlla de Merola, Seguidilles i Jota de Carlet, Bolero de Ciutadella o “Amagada Primavera” amb música de Txarango son algunes de les danses que podem trobar en aquest espectacle.

Representacions

Pobles i Ciutats

Països

Premi

L’Esbart Sant Martí de Barcelona,

“Ballet Folklòric dels Països Catalans” som un grup que treballa des de 1945 al servei de la dansa i la cultura del nostre país.

Dossier

Vols veure aquest o els altres espectacles de l'Esbart Sant Martí?