Revolta (2009)

Música, idea, sentiment, cultura, art, dansa, ball, creació, folklore, il.lusió, memòria, tradició, arrels, passat, present, futur.

Origen

Revolta és un espectacle de dansa de nova creació amb arrels tradicionals que vol ser una reflexió sobre la identitat cultural catalana i els canvis enriquidors que ha sofert al llarg dels darrers temps derivats de les diferents onades migratòries, tot plegat sense oblidar mai la nostra tradició.

Espectacle

Un espectacle on es barreja la recuperació de coreografies que mostren els nostres antics costums, la contemporització de tradicions, coreografiant una llegenda com “Les Goges de Banyoles”, o bé emprant les músiques d’una festa popular com és la Patum de Berga per redefinir totalment el seu sentit per tal de mostrar, no la festa en sí, sinó el que la gent que hi assisteix com a públic viu a la festa, i la creació de coreografies inspirades en el moment actual amb la introducció de noves músiques d’arrel tradicional.

Representacions

Teatres

Pobles i Ciutats

Països

Centenars, milers, milions

de veus estranyes cridant alhora des d’orígens diversos en una sola direcció. Primer resulten una mena de remor, de glopada d’escalfor que et puja per les cuixes, pel sexe, pel ventre, fins que arriba al pit i rebenta, i ja no és un remor, es un brogit brutal de sentiments que es REVOLTA i s’expandeix fins exhaurir el darrer alè d’incronguència…

Promoció Gràfica Revolta (l'Auditori)
material-grafic-espectacle-revolta-josep-puertas

material-grafic-espectacle-revolta-josep-puertas

Vols veure aquest o els altres espectacles de l'Esbart Sant Martí?