Espectacles

Més de 60 anys creant i representant nous espectacles de dansa d'arrel tradiconal i de nova creació.

l’Esbart Sant Martí de Barcelona,

treballa, des de l’any 1945, al servei de la dansa i la cultura del nostre país i ofereix un espectacle visual de primera línia amb un ampli repertori de danses tradicionals i de creació.

De les innumerables actuacions i de tots els teatres visitats cal destacar el teatre de la Passió d’Olesa, el teatre de la Passió de Cervera, el teatre Monumental de Mataró, el teatre Josep Maria de Sagarra de Sta. Coloma Gramenet, el teatre Conservatori de Manresa, el teatre Municipal de Tortosa, el teatre Bartrina de Reus, el teatre Metropol de Tarragona, el teatre Municipal El Jardí de Figueres. el Mercat de les Flors, el teatre Romea, el teatre Goya Sant Andreu Teatre, la sala Oriol Martorell de l’Auditori.

Toc d’Inici

Toc d’Inici neix volent ser un homenatge a les entitats que tant a la ciutat com a la resta del país, han creat un teixit associatiu, escola de grans artistes, que sovint ha ajudat a mantenir el nivell cultural del país.

SOM, som dansa, som cultura, som país,…

Durant tots els anys d’història de l’esbart ens hem dedicat al conreu i a la recuperació de danses tradicionals, però també ens hem endinsat en el món de la dansa de creació, amb espectacles que han revisat els temes més diversos.

Pyrene

Pyrenne té el seu origen en la relació establerta amb l’actriu i narradora Jordina Biosca arran de la creació de l’espectacle infantil “Cançons d’Ariadna”.

Revolta

Revolta és un espectacle de dansa de nova creació amb arrels tradicionals que vol ser una reflexió sobre la identitat cultural catalana i els canvis enriquidors que ha sofert al llarg dels darrers temps derivats de les diferents onades migratòries, tot plegat sense oblidar mai la nostra tradició.

Rosa dels Vents

Les ganes d’evolució del nostre director coreogràfic David Martinez ha portat a crear un espectacle enèrgic i fresc que vol arribar al públic i que transmet la força i la il.lusió dels dansaires i tot l’equip que forma part del nostre esbart.

Mediterrània

El goig de viure i la dansa per la dansa. Encenalls d’història que revifen i cremen de nou, on tot és el que hom vol que sigui. Tot plegat, un refugi i una finestra oberta a un món inèdit.

Pròxims Esdeveniments de l'Esbart Sant Martí de Barcelona

Sep
30
Sat
17:00 SOM A CASA @ Mercat del Clot
SOM A CASA @ Mercat del Clot
Sep 30 @ 17:00 – 22:30
 
Oct
21
Sat
8:00 Romeria a Montserrat @ Abadia de Montserrat
Romeria a Montserrat @ Abadia de Montserrat
Oct 21 @ 8:00 – Oct 22 @ 13:00
 
Oct
29
Sun
18:00 N9U @ Casal Vila-Rodona
N9U @ Casal Vila-Rodona
Oct 29 @ 18:00 – 19:30
N9U @ Casal Vila-Rodona
N9U proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant, perquè tot allò que ens vingui de n9u, no ens faci mai por.  És també una[...]

Vols veure aquests espectacles del Esbart Sant Martí?