Espectacles

Més de 60 anys creant i representant nous espectacles de dansa d'arrel tradiconal i de nova creació.

l’Esbart Sant Martí de Barcelona,

treballa, des de l’any 1945, al servei de la dansa i la cultura del nostre país i ofereix un espectacle visual de primera línia amb un ampli repertori de danses tradicionals i de creació.

De les innumerables actuacions i de tots els teatres visitats cal destacar el teatre de la Passió d’Olesa, el teatre de la Passió de Cervera, el teatre Monumental de Mataró, el teatre Josep Maria de Sagarra de Sta. Coloma Gramenet, el teatre Conservatori de Manresa, el teatre Municipal de Tortosa, el teatre Bartrina de Reus, el teatre Metropol de Tarragona, el teatre Municipal El Jardí de Figueres. el Mercat de les Flors, el teatre Romea, el teatre Goya Sant Andreu Teatre, la sala Oriol Martorell de l’Auditori.

Toc d’Inici

Toc d’Inici neix volent ser un homenatge a les entitats que tant a la ciutat com a la resta del país, han creat un teixit associatiu, escola de grans artistes, que sovint ha ajudat a mantenir el nivell cultural del país.

SOM, som dansa, som cultura, som país,…

Durant tots els anys d’història de l’esbart ens hem dedicat al conreu i a la recuperació de danses tradicionals, però també ens hem endinsat en el món de la dansa de creació, amb espectacles que han revisat els temes més diversos.

Pyrene

Pyrenne té el seu origen en la relació establerta amb l’actriu i narradora Jordina Biosca arran de la creació de l’espectacle infantil “Cançons d’Ariadna”.

Revolta

Revolta és un espectacle de dansa de nova creació amb arrels tradicionals que vol ser una reflexió sobre la identitat cultural catalana i els canvis enriquidors que ha sofert al llarg dels darrers temps derivats de les diferents onades migratòries, tot plegat sense oblidar mai la nostra tradició.

Rosa dels Vents

Les ganes d’evolució del nostre director coreogràfic David Martinez ha portat a crear un espectacle enèrgic i fresc que vol arribar al públic i que transmet la força i la il.lusió dels dansaires i tot l’equip que forma part del nostre esbart.

Mediterrània

El goig de viure i la dansa per la dansa. Encenalls d’història que revifen i cremen de nou, on tot és el que hom vol que sigui. Tot plegat, un refugi i una finestra oberta a un món inèdit.

Voramar

Sovint hem viscut d’esquena al mar; hem oblidat durant molt de temps que part important de la nostra història ens ha vingut donada a través d’aquest camí. Es per això que el coreògraf va voler recordar mitjançant aquestes danses algunes de les nostres arrels.

Pròxims Esdeveniments de l'Esbart Sant Martí de Barcelona

May
21
Sat
8:00 Convivències @ Can Mas - Torrelles de Lobregat
Convivències @ Can Mas - Torrelles de Lobregat
May 21 @ 8:00 – May 22 @ 14:00
 
Jun
4
Sat
12:00 N9U @ Teatre Condal
N9U @ Teatre Condal
Jun 4 @ 12:00 – 13:30
N9U @ Teatre Condal
Espectacle de dansa de creació des de l’arrel on es fusiona la contemporaneïtat amb la tradició. N9U proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant,[...]
Jun
5
Sun
12:00 N9U @ Teatre Condal
N9U @ Teatre Condal
Jun 5 @ 12:00 – 13:30
N9U @ Teatre Condal
Espectacle de dansa de creació des de l’arrel on es fusiona la contemporaneïtat amb la tradició. N9U proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant,[...]
Jun
19
Sun
0:00 FORA N9U @ Castell de Sentmenat
FORA N9U @ Castell de Sentmenat
Jun 19 @ 0:00 – 1:30
 
Jul
2
Sat
18:00 Fora N9U @ Banyoles
Fora N9U @ Banyoles
Jul 2 @ 18:00 – 19:30
 

Vols veure aquests espectacles del Esbart Sant Martí?